• Новини

    За доброю традицією, проводжаючи рік минулий, оцінюємо пройдений шлях та визначаємо плани на майбутнє.

    Рік 2016-й був позначений багатьма пам’ятними подіями. Ми прожили його, працюючи над реалізацією нового обладнання, ініційованих рішень при здачі запланованих об’єктів в галузі водопостачання та опалення , втіленням у життя амбітних планів для подальшого розвитку нашого спільного плану - покращення якості обслуговування клієнтів .

    Здобутками цього року стало відкриття нових цехів для ремонту, будівництво нових приміщень під склади для електродвигунів, твердопаливних котлів, та багато інших корисних і добрих справ.

    Висловлюємо подяку всім, хто наполегливою щоденною роботою сприяє примноженню наших надбань, підвищенню авторитету - це комунальні підприємства Тернопільської та прилеглих областей, постачальників якісного обладнання, які діють не тільки на теренах України а й на світовому рівні.

    У 2017 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: тільки наша згуртованість, об’єднання зусиль всього колективу ПП "Енергоремкомплект" дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід на нові рубежі економічного і соціального розвитку.

    Добра і щастя вам у році новому, міцного здоров’я, тепла і добробуту в кожній оселі.

    З повагою, адміністрація ПП "Енергоремкомплект"!


    Про нас

    Ми слідкуємо за останніми розробками та новинами від виробників промислового обладнання, та залюбки поділимося досвідом в таких питаннях, як ремонт електродвигунів, продаж насосів, та іншого обладнання.